Sexafspraakje van bisexuele vrouwen in sensuele kamer, bi dating sexkamer voor spannend sexavontuurtje. Sexspel van bischierige vrouwen. Sensuele erotische massage en heerlijk baden in bi date sexadvertentie voor bi vrouw. Start Sexafspraakjes voor seksavontuurtjes onder biseksuele vrouwen Contact Passionele sexafspraakjes voor bischierige en biseksuele vrouwen in intieme sfeer Waarom Sexadvertentie voor bidating sexafspraakje onder bisexuele vrouwen en meisjes Praktisch Bidating sexavontuurtje voor bisexuele vrouwen en meisjes in sensuele erotische omgeving Vragen Bidating website voor sexafspraakjes van bischierige en biseksuele vrouwen Waar Sensuele erotische massage bij biseksuele of bischierige vrouwen en meisjes bij bidating sexafspraak Massage Sexcontact via sexadvertentie op bidating erotische website voor bisexuele en bischierige vrouwen Jacuzzi Sexadvertentie voor sexafspraak en sexcontact van experimenterende bimeiden Verhalen Erotieksite voor sexafspraakjes van bivrouwen die met elkaar erotisch willen experimenteren en vrijen, vingeren en likken Links
Switch to the English language page with practical information about our sweet erotic adventures

Erotische advertenties,sexzoekertjes,sexafspraakjes

Wat praktische dingen op een rijtje:

Erotische avontuurtjes,sexdating,zoekertjes,afspraakjes


Als we via ons centraal mailadres (bivrienden) een afspraak gemaakt hebben dan komen we samen in een horeca zaak die dicht bij onze plezierlocatie ligt. We spreken bv. af om elkaar te ontmoeten kort na de middag van een doordeweekse dag, dat is de wens van de meesten van ons. Op die manier worden mensen die ons kennen niet verontrust. Het gebeurt wel vaker dat we overdag een tijdje alleen op stap zijn nietwaar. We zijn dan gaan shoppen of zitten bij te praten bij vriendinnen of zo, wie weet...

We spreken graag af in een koffieshop of cafeetje omdat het handig en vrijblijvend is om daarna al dan niet verder met ons mee te gaan. Voor nieuwkomers is dat belangrijk om zich goed te kunnen voelen. Stel dat je het groepje om eender welke reden niet ziet zitten, dan moet je in alle vrijheid en zonder negatieve gevoelens van beide kanten, kunnen zeggen dat het bij nader inzicht toch niet je ding is. En het is ook handig om als het moment aangebroken is, allemaal samen (ofwel paarsgewijs) naar onze verwenlocatie te kunnen gaan. Zo loopt er niemand verloren en hoeven we ook niet op iemand te wachten.
Onze ruimte is gereserveerd en in orde gebracht door onze administrator van dienst, daar hoeven we ons niet mee bezig te houden.

(Zie wel de opmerkingen onderaan over de extra aandachtspunten!)

Op die dag brengen we ons goed humeur mee en een grote dosis zin om te genieten en elkaar te verwennen. Maar daarnaast hebben we ook wat toiletgerief bij om ons weer toonbaar te maken als we later die dag weer elk onze eigen weg gaan. Ook een badhanddoek en onze favoriete zeep is wel handig. In de kamer liggen soms maar enkele handdoeken en stukjes zeep. Een groepje ontvangt men daar wel graag, maar men heeft op voorhand geen zicht op de grootte. Voor de ruimte op zich is een groep geen probleem, die is groot genoeg.

We blijven samen in onze verwenruimte tot in de namiddag en proberen om niet later dan 16 à 17 uur in die kamer te blijven. Wie vroeger wil vertrekken (of wat langer wil blijven) kan dat natuurlijk altijd. Het is een constante in onze samenkomsten dat iedereen altijd volledig vrij is om te gaan en staan waar men wil. En ook om te doen wat men wil.
Deze grote vrijheid werkt in twee richtingen. Men kan aan iedereen in ons groepje vragen wat men wil, maar de andere is volledig vrij om daar al dan niet op in te gaan, nooit kan er enige druk op iemand gezet worden. Het wederzijdse respect staat centraal (hygiëne ook, maar dat is vanzelfsprekend). Dit geeft de meeste garantie op het beleven van een fijne dag. Het is zelfs geen probleem als iemand op die dag geen zin of mogelijkheid heeft om te vrijen of om op een andere manier lichamelijk te worden, maar toch langs is willen komen. Als je er een groot genoegen in schept om in een gemakkelijk zeteltje aan de rand van het bed naar de anderen te kijken, dan moet ook dat kunnen.
Het kan zo ook een moment worden om te ontspannen en uit te rusten en naar zachte muziek op de achtergrond te luisteren.

We komen ook overeen om de kosten te delen. Ons avontuurtje heeft niets commercieels, maar we maken wel kosten door de huur van de ruimte. Stel dat we met vijf zijn en dat de kamer honderd Euro kost, dan betalen we elk 20 Euro. Misschien maken we ook nog andere kosten, we lusten misschien een glaasje champagne ... wie weet...
Het is wel al gebeurd dat we iemand vrijstelden van betalen en we de kosten onder een beperktere groep deelden. De jonge studente die van haar ouders geen geld voor dergelijk leerrijk avontuurtje gekregen had, want die lieve mensen konden dat maar beter niet weten...

Discretie is gewaarborgd, dat is een wens van de meesten van ons, we proberen geen persoonlijke dingen van anderen te weten te komen die men liever niet wil prijsgeven. Er wordt dus ook niet gefotografeerd of gefilmd, ook niet als er iemand om vraagt. We nemen achteraf in vriendschap afscheid van elkaar, maar of dit een blijvende vriendschap wordt weten we niet, dat is zoals we individueel wensen en voelen. Het is het beleven van de sensatie en het avontuur die nu eventjes centraal staan, samen met het bevredigen van onze nieuwsgierigheid en lust...

Als je jezelf hierin een beetje kan vinden ben je van harte welkom. Suggesties zijn ook altijd welkom. We doen allemaal ons best om er een heel fijne en memorabele dag van te maken.


P.S. Extra aandachtspunten:

Er is altijd nog werk aan de winkel om onze manier van afspreken te verbeteren en elkaar niet te mislopen, zie enkele praktische hindernissen waar we mee te maken kunnen krijgen:

Aandachtspunt 1
Een punt om bezorgd over te zijn is dat nieuwkomers naar de afgesproken horeca zaak komen en daar misschien afwachtend alleen in een hoekje gaan zitten om de mensen te observeren en naar ons groepje te speuren voordat ze verder contact zoeken. Dat werkt wel als we op die dag maar één nieuwelinge verwachten en de anderen elkaar al kennen want in dat geval merk je na een tijdje inderdaad gemakkelijk een babbelend groepje op. Maar als er op die bewuste dag vooral nieuwelingen komen die zonder van elkaar af te weten zich ergens installeren en naar een groepje uitkijken dan ontstaat er jammer genoeg nooit een groepje waar ze zich op kunnen richten :-)
Het is begrijpelijk als je zonder je kenbaar te maken ons groepje wil observeren om te zien of je erin zou passen. Maar toch is dat geen goede strategie want mensen zijn veelzijdiger dan hun uiterlijk en hun manier van doen in deze omstandigheden laat vermoeden. Je kan op het eerste gezicht niet inschatten wat de vriendelijkheid, de passie en de erotische bekwaamheid en welwillendheid van de deelneemsters is. Je moet er gewoon eens voor gaan, je geeft er niets mee uit en je kan toch komen en gaan wanneer je wil. Je zou uit onterechte onzekerheid een boeiende namiddag kunnen mislopen.
Na een tijd beginnen die voorzichtige nieuwkomers soms teleurgesteld terug te vertrekken en horen we pas achteraf, soms dagen later, over dit misverstand. Het is echt nodig om bij aankomst (en liefst al wat vroeger) te bellen naar het afgesproken gsm nummer om de anderen te kunnen vinden.
Het kan gebeuren dat een meisje uiteindelijk toch haar gsm neemt en belt naar het afgesproken nummer om dan te zien dat er in de ruimte op dat moment bv. slechts in een groepje van twee of drie mensen de telefoon opgenomen wordt. Ze denkt dan, als dit het groepje maar is dan ben ik hier terug weg... Even later belt een andere nieuwsgierige nieuwkomer met hetzelfde resultaat en zo krijgen die mensen nooit een totaalbeeld. We gaan pas voor een nieuwe samenkomst als minstens zes mensen gezegd hebben dat ze zeker zullen komen.
Teleurstellingen kunnen vermeden worden door snel te bellen eens je op de juiste plaats aangekomen bent. En ben je een van de eersten, ga er dan toch maar voor want de anderen komen later. En je kan toch altijd ofwel meegaan, ofwel niet meegaan.
Dit is een moeilijk op te lossen puzzel want in de voorafgaande mailcorrespondentie geven we geen gegevens van anderen door. We hebben ondervonden dat we strikte veiligheidsregels en privacyregels moeten hanteren. Het is pas op de dag zelf dat nieuwkomers de anderen leren kennen, en op eigen initiatief besluiten soms vrouwen om een hechter contact met iemand uit onze groep op te bouwen. Op die manier ontstaan er soms langduriger vriendschappen. Maar op voorhand geven we geen gegevens door, en zeker geen foto’s. Soms stuurt iemand ons een foto op voorhand, dat is handig voor ons maar die wordt nooit gebruikt naar anderen toe.
Een oplossing is dus dat je onbevangen contact zoekt, zelfs al ben je pas de tweede die arriveert. In die horeca zaak loop je toch geen risico’s. We erkennen dat daar een zekere durf en openheid voor nodig is en we beseffen dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. We hebben achteraf al eens een reactie gehad in de zin van ’kijk, die twee vrouwen die de telefoon opnamen die waren wel te oud voor mij want er was iemand van halfweg dertig en iemand voorin de veertig...’ (niet echt een punt zouden we zeggen). En dan gaat men na een tijdje weg, maar de meisjes van ons groepje die wat later arriveerden waren twintigers met wie men het zeker had kunnen vinden en die liep men dan spijtig genoeg mis. ’En er zat ook een man bij’, tja, we kunnen onze masseur, verwenruimte contactpersoon en reserveerder, en helper bij onverwachte omstandigheden (heeft ooit ter plaatse de jacuzzi moeten repareren...), die voor een deel van de tijd bij ons is, moeilijk aan de deur laten staan. En hij is daar trouwens samen met zijn vriendin. Door te gaan praten met de mensen die er al zijn leg je jezelf niet vast maar hoor je wel alles over het programma van de dag.

Aandachtspunt 2
Dat brengt ons bij het punt van het (veel) later dan het afgesproken uur aankomen. We blijven altijd wel een tijdje wachten maar uiteindelijk moeten we toch vertrekken naar onze verwenruimte. Als het iemand is die ons al kent dan zal ze recht naar onze kamer gaan en als we naar een andere plaats getrokken zijn komt ze dat via de telefoon wel te weten.
Voor nieuwkomers is het wat moeilijker. We willen wel wat extra langer wachten maar uiteindelijk wordt onze onrust te groot om nog langer te treuzelen en willen we vertrekken. Als we je helemaal niet kennen dan zijn we je kwijt want we geven aan nieuwkomers op voorhand niet door waar we naartoe gaan, dat is voor de veiligheid. Als we elkaar al een beetje kennen omdat we elkaar bv. al uitgebreid aan de telefoon gehad hebben dan kunnen we je wel zeggen waar we zitten.
Maar als later binnenvallende nieuwkomer heb je niet de tijd gehad om aan ons te wennen en je hebt geen gewoon praatje met ons kunnen maken om kennis te maken. Je komt naar die bewuste plaats, klopt op de deur of belt met je gsm dat je voor de deur staat, we doen open en daar sta je dan, ineens midden tussen vrouwen die al in een andere stemming zijn en die misschien al geheel ontkleed tegen elkaar aanzitten. Dat is toch wel een behoorlijk grote stap en het kan misschien verrassend voor je zijn, afhankelijk van je ervaring in erotische ontmoetingen. Iedereen reageert daar volgens haar eigen temperament op, maar je kan toch maar beter voorbereid zijn. Voor nieuwkomers is het meestal beter dat zij met de kleren aan kunnen wennen aan de anderen.
Op tijd proberen komen en je snel kenbaar maken als je aangekomen bent is het beste.

Aandachtspunt 3
Het in de eerste plaats afspreken in een neutrale horeca zaak, het gebruik van de gsm onderweg en op de plaats van afspraak en het uiteindelijke oogcontact blijft een noodzakelijke manier van doen. Ook het niet op voorhand aan elkaar doorgeven van gegevens blijft belangrijk. Het lost het probleem op van het feit dat je toch nooit alles perfect onder controle kan hebben. Het is ons al overkomen dat de ’ruige bouwvakker’ (bij manier van spreken, we hebben niets tegen al dan niet ruige bouwvakkers) toch door onze veiligheidsfilters doorgeraakt was (ik ben Kelly en ben 19 jaar...)en ineens voor ons stond. In zulk geval gaat ons groepje snel uiteen en vertrekken we in alle richtingen. Degenen die de weg al kennen weten waar naartoe te gaan en de anderen proberen we zo goed mogelijk toch nog op te vangen. Maar de nieuwkomers die nog geen contact gezocht hadden zijn we dan wel kwijt

Aandachtspunt 4
Afspraken zoals deze opbouwen blijft altijd moeilijk, hoe je het nu draait of keert. Het is een intiem en kwetsbaar gebeuren waarbij iedereen op voorhand zoveel mogelijk wil weten om zich gerust te voelen. Bij momenten reageren er veel mensen op ons initiatief en iedereen verdient een volledig antwoord. Hoe dichter we bij de dag van de afspraak komen hoe intenser het mailverkeer wordt en hoe minder individuele informatie je door die drukte zelf kan krijgen. Dat komt omdat we op voorhand niet weten wie het nu al dan niet meent, welke reacties eerlijk waren en welke eerder in de fake hoek zitten. We weten echt niet altijd tegen wie we aan zitten te mailen maar toch proberen we om iedereen snel een antwoord te sturen. Als we een vijftiental positieve reacties gekregen hebben dan gaan we voor een nieuwe erotische ontmoeting en schakelen we in een hogere versnelling. We hebben namelijk ervaren dat van die vijftien vrouwen er eigenlijk toch maar een zestal vrouwen zijn die het kunnen maken en die verder willen gaan. Dat maakt wel dat in die periode door die drukte de correspondenties enigszins in het honderd beginnen lopen en vertragingen krijgen want we willen alles veilig en correct houden en hebben tegelijk ook nog wat anders te doen, zoals huishouden en werk en familie en zo... We hopen echt op begrip in de aanloop naar een nieuwe ontmoeting. Het is daarom dat we onze blog zo uitgebreid gemaakt hebben want uiteindelijk is hier praktisch alle informatie te vinden. Haperingen in het mailverkeer worden erdoor opgevangen. Als je de datum en de plaats maar krijgt dan kom je er wel...

Klik hieronder om je belangstelling te tonen in ons passioneel avontuurtje en/of om in te schrijven voor een volgende samenkomst:
Bericht aan de vriendinnen/organisatoren


Wat meer achtergrondinfo bij onze sexadvertentie

Praktische weetjes voor onze samenkomst

Waar gaan we samen naartoe ?

Sensuele massage, leuk!

Samen in bad, lol!

Antwoorden op uw vragen

Terug naar de startpagina (ad)

Voorbeeld van sexontmoeting
Sexadvertentie in de vrouw zoekt vrouw of ´stel zoekt vrouw´ sexzoekertjes categorie. Ook koppel zoekt vrouw of ´koppels zoeken´ is goed. Bisexuele bidating voor bilove en bischierige vrouwen. Bisex bi dating voor bi vrouwen. "Vrouw zoekt vrouw" holebi sex sexafspraakjes en sexavontuurtjes.


Techniek en advies: Daan