Sexafspraakje van bisexuele vrouwen in sensuele kamer, bi dating sexkamer voor spannend sexavontuurtje. Sexspel van bischierige vrouwen. Sensuele erotische massage en heerlijk baden in bi date sexadvertentie voor bi vrouw. Start Sexafspraakjes voor seksavontuurtjes onder biseksuele vrouwen Contact Passionele sexafspraakjes voor bischierige en biseksuele vrouwen in intieme sfeer Waarom Sexadvertentie voor bidating sexafspraakje onder bisexuele vrouwen en meisjes Praktisch Bidating sexavontuurtje voor bisexuele vrouwen en meisjes in sensuele erotische omgeving Vragen Bidating website voor sexafspraakjes van bischierige en biseksuele vrouwen Waar Sensuele erotische massage bij biseksuele of bischierige vrouwen en meisjes bij bidating sexafspraak Massage Sexcontact via sexadvertentie op bidating erotische website voor bisexuele en bischierige vrouwen Jacuzzi Sexadvertentie voor sexafspraak en sexcontact van experimenterende bimeiden Verhalen Erotieksite voor sexafspraakjes van bivrouwen die met elkaar erotisch willen experimenteren en vrijen, vingeren en likken Links

Erotische advertenties,sexzoekertjes,sexafspraakjes

Gebed tot de Heilige Geilheid, meester van alle orgasmen.

Erotische avontuurtjes,sexdating,zoekertjes,afspraakjes


Heilige Geilheid, ontferm u over Uw nederige dienaressen en geef ons in Uw oneindige goedheid ons dagelijks orgasme.

Heilige Geilheid, aanvaard onze nederige aanbidding, onze totale overgave, het aanbod van de vloeiende vochten van onze verlangende vagina’s.

Heilige Geilheid, we loven en aanbidden U in totale adoratie en gehoorzamen blindelings aan Uw dwingende eis van ons open te stellen voor volledige bevrediging door onze vriendinnen.

Heilige omnipotente Geilheid, heb medelijden met deze arme vrouwen die nederig moeten erkennen dat hun erotische capaciteiten niet onuitputtelijk zijn en verbleken bij Uw grenzeloze macht.

Heilige Geilheid, vergeef ons als we niet klaarkomen zoals wij dit aan onze vriendinnen zullen vergeven en leid ons alsjeblief in bekoring.

Heilige Geilheid, we smeken U, breng ons in beproeving, we verheerlijken en aanbidden U en gehoorzamen blindelings aan Uw wil om U altijd te behagen.

Heilige Geilheid, laat in Uw immense glorieuze grootheid Uw nederige dienaressen deelnemen in biseksuele groepsseks bijeenkomsten en zegen hun lichamen opdat ze elkaar kunnen bevredigen in totale wellustige overgave.

Heilige Geilheid, Uw rijk kome en Uw wil geschiede, verlos ons van alle remmingen en aanvaard de lichamen van Uw onderdanige dienaressen tot het uur van onze uitputting.

AmenHet idee voor een alternatief ’gebed’ ontstond bij een interessant bezoek aan een religieuse instelling waar de nonnen op dat moment een gebed aan het opdragen waren. Dat gebed zag er uiteraard ietwat anders uit dan de gedachte die bij ons rijpte en de bovenstaande vorm kreeg, alhoewel we natuurlijk niet in de gedachten van de nonnetjes kunnen kijken. Nonnen zijn ook mensen met passies en verlangens...


Klik hieronder om je belangstelling te tonen in ons passioneel avontuurtje en/of om in te schrijven voor een volgende samenkomst:
Bericht aan de vriendinnen/organisatoren


Wat meer achtergrondinfo bij onze sexadvertentie

Praktische weetjes voor onze samenkomst

Waar gaan we samen naartoe ?

Sensuele massage, leuk!

Samen in bad, lol!

Antwoorden op uw vragen

Terug naar de startpagina (ad)

Voorbeeld

Sexadvertentie in de vrouw zoekt vrouw of ´stel zoekt vrouw´ sexzoekertjes categorie. Ook koppel zoekt vrouw of ´koppels zoeken´ is goed. Bisexuele bidating voor lesbiennes en bischierige vrouwen. Bisex bi dating voor bi vrouwen. "Vrouw zoekt vrouw" holebi sex sexafspraakjes en sexavontuurtjes.


Techniek en advies: Daan